Vil du spille Grønnere Grøn

"Vil du optræde til årets største folkefest lørdag den 25. juli? Grønnere Grøn har allerede Danmarks største artister på plakaten – nu mangler de bare dig! Om I er et traditionelt rockband, et sambaorkester eller en soloartist er ligegyldigt – så længe du kan spille live og elsker at optræde. Tilmeld dig nu – sidste frist er søndag d. 5. juli.

 

Lørdag den 25/7 inviterer MuskelsvindfondenTuborg og LB Forsikring til havefest for hele Danmark. TV 2 sender live om aftenen, mens NOVA sender liveradio hele dagen, når vi samler landet hver for sig til Grønnere Grøn. Målet er at få hele Danmark til at holde Danmarks største havefest i baghaver, lejligheder, altaner, husbåde og kolonihaver - og forhåbentlig skal de fleste af de fester have besøg af en livekoncert.

Vil du være med til at holde et brag af en fest - og skabe Danmarks største live musikevent? Så meld dig til at spille på Grønnere Grøn d. 25/7 2020. Du kommer i godt selskab. På plakaten har vi allerede Carpark NorthClaraDizzy Mizz LizzyHjalmerMads LangerMedinaPhlakeScarlet Pleasure & Topgunn. Og flere er på vej. Nu mangler vi bare dig!

Du kan melde dig til her. Alle artister tilmeldt inden d. 5/7 kan blive valgt og udtrukket til at spille for vinderne af konkurrencen om 100+ koncerter med livemusik. Udenom konkurrencen har alle desuden mulighed for på egen hånd at booke dig/jer som artist(er) til deres egen havefest d. 25/7, hvis I har registreret jer via ovenstående link.

Arrangementet afholdes d. 25. juli 2020. Sidste frist for tilmelding er søndag d. 5. juli.