Danmarks største live-fest:
NICKLAS SAHL, KATO, DREW og FOOL bliver en del af Grønnere Grøn

I sidste uge udvidede Grønnere Grøn festen med en folkegave på 100 koncerter bestående af lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde og dermed sikre, at endnu flere kan være med til at skabe Danmarks største fest med livemusik den 25. juli.

Interessen har været stor og allerede nu har næsten 3.000 danskere søgt musik og Grønnere Grøn-stemning til privatfesten den 25. juli, men flere danske artister vil også være en del af Grønnere Grøn. Drew Sycamore, KATO, Nicklas Sahl og FOOL tilslutter sig dermed puljen med de 100 koncerter, som danskerne kan vinde hjem i haven, husbåden eller på tagterrassen. Gå ind på grønneregrøn.dk og bliv den heldige vinder.

 

Målet er at skabe Danmarks største live-fest den 25. juli under overskriften ’Grønnere Grøn’. Allerede nu har man offentliggjort nogle af landets store livenavne på plakaten: Mads Langer, Dizzy Mizz Lizzy, Medina, Phlake, Scarlet Pleasure, Hjalmer, Carpark North, Topgunn og Clara. Og i sidste uge blev festen udvidet med mere end 100 koncerter med lokale og nye, lovende kunstnere, som man kan vinde via en konkurrence – og dermed få mulighed for at krydre sin egen fest med livemusik.
Muskelsvindfonden, Tuborg og LB Forsikring vil med de 100 koncerter sikre, at lokale og nye, lovende kunstnere kommer ud og spiller for danskerne igen.

Etablerede musikere bliver en del af folkegaven

Mange danskere vil være en del af Grønnere Grøn den 25. juli, men også landets liveartister vil være med til at skabe Danmarks største havefest, og partnerne kan nu præsentere Nicklas Sahl, Drew Sycamore, FOOL og KATO som del af folkegaven.

Drew Sycamore udtaler:

Jeg synes, det er så fedt som ung dansk artist at kunne blive en del af GRØN familien og møde nogle musikglade mennesker i deres egne haver. Det er en helt unik oplevelse.

Jeg forventer, at publikum og jeg selv får skabt vores helt egen festival-stemning med et drys af familiefest! Det bliver pisse hyggeligt! 

KATO udtaler:

GRØN har altid haft en kæmpe plads i mit hjerte og jeg kunne ikke forestille mig ikke at være en del af Grønnere Grøn og Danmarks måske største live- fest nogensinde.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og holde en kæmpe fest et sted i Danmark. Sammen skaber vi en historisk begivenhed.

FOOL udtaler:

Det at være en del af Grønnere Grøn er et lyspunkt i Corona-helvede. Det minder os om, at folk stadig er derude, har brug for musik, har brug for os og det gi’r os håb, i en tid, hvor det at være kunstner, føles lidt ensomt. Vi ser frem til, at spille til et intimt arrangement. Normalt larmer vi meget og kan godt li’ der er fart på. Men da vi ikke regner med, at ku’ indtage en privat have med et 1000 watts anlæg (desværre) lægger vi stilen lidt om og går den akustiske vej. Vi kan godt li’ at være tæt på folk, så det skal nok blive helt specielt. 

Nicklas Sahl udtaler:

Jeg er super glad for at være en del af hele den her dag. Jeg elsker Grøn og havefester i øvrigt, og har mange fede minder derfra. Derfor synes jeg det er super fedt at kunne komme ud og spille for folk og skabe en fed stemning der, hvor de nu er.

Det eneste, man skal gøre, er at sige ja til at være vært for en af koncerterne, besvare et par spørgsmål og ønske blandt de mere end 100 artister. Alle steder kan bruges, småt som stort, ude som inde, og der vil være råd og vejledning til at overholde myndighedernes krav til afstand, hygiejne m.v. Det hele sker via GrønnereGrøn.dk.

De 100 koncerter, der udloddes via konkurrencen og bliver udtrukket i samarbejde med NOVA, bliver fremført af sangskrivere og bands fra hele bredden i det danske musikmiljø. Formidlingen sker i samarbejde med UNCOVERmusic – en demokratisk platform, som formidler en bred vifte af artister, der alle vil sætte gang i festen med deres egne sange – og som hermed får en enestående chance for at blive en del af Grønnere Grøn.


Alle kan være med via NOVA, TV 2 og TV 2 PLAY

I fællesskab vil de etablerede navne og vækstlaget således skabe en ny og unik national musikbegivenhed den 25. juli, og selv hvis man ikke er blandt de heldige udvalgte, der bliver udtaget til at være værter eller får besøg af en liveartist, kan man i dén grad stadig være med til Danmarks største havefest.

NOVA vil nemlig sende liveradio med Grønnere Grøn-stemning og musik i højsædet hele dagen, og om aftenen vil det hele kulminere ved et stort show, der sendes live på TV 2 og TV 2 PLAY med Anders Breinholt ved roret.